Grup de Recerca Folklòrica d’Osona

Página en construcción. Disponible solo en versión catalana.

Redacció: Mercè Ferràs

Llibres
1983. El Folklore de Rupit i Pruit, I. Cançoner. Vic: Editorial EUMO.

1984. El Folklore de Rupit i Pruit, II. Narracions. Vic: Editorial EUMO.

1994. Cançons i tonades tradicionals de la comarca d’Osona. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura. [cd]

1996. Grup de Recerca Folklòrica d’Osona i El 9 Nou. De Rams a Pasqua. Cants de Setmana Santa i Pasqua a la comarca d’Osona. Vic: El 9 Nou. [cd]

1997. Folklore del Lluçanès. Josep Maria Vilarmau i Cabanes. Prats de Lluçanès: Ajuntament de Prats de Lluçanès i Dinsic Publicacions Musicals.

2002. Grup de Recerca Folklòrica d’Osona i Josep M. Pujol. Benvingut/da al club de la SIDA i altres rumors d’actualitat. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura.

2002. Grup de Recerca Folklòrica d’Osona i Salvador Rebés. Cançons Tradicionals recollides per Jacint Verdaguer. Barcelona: Publicacions de l’Abadia de Montserrat.

2003. El flabiolaire Josep Verdaguer i Portet, Roviretes. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura. [cd]

2004. Grup de Recerca Folklòrica d’Osona i Valentí Girbau. Història i memòria. Cançons populars de la història de Catalunya. Sant Vicenç de Castellet: Editorial Farell.


Articles
1985. “Del nen dimoni al vell follet. El follet d’Osona”. Gra de Fajol, papers i materials de la Garrotxa núm. 11 (1985).

1990. "Estat de la tradició oral a la comarca d’Osona: el recull del GRFO”. Dins Actes del Col·loqui sobre cançó tradicional. Montserrat: Publicacions de l’Abadia de Montserrat.

1991. “La tradició oral a Osona”. AIXA núm. 4 (1991).

1992. “Notes per un estudi de l’imaginari als Pirineus. Història i folklore: encantades, hadas, fées, lamiak, lavanderas, xanas...”. Dins Actes del I Congrés d’Història de la família als Pirineus. Andorra: Govern d’Andorra.